Enzymer

Circadias ansiktsbehandlingar skräddarsys efter din kunds behov och går enkelt att göra milda, medel eller tuffa. Vi använder oss av enzympeelingar i olika styrkor för att skonsamt ta bort döda hudceller. Samtliga produkter innehåller antioxidanter för att ge huden näring & lyster. De aktiva ingredienserna i enzympeelingarna är trypsin, bromelin och papain. Dessa är naturligt utvunnet av annanas och papaya.

Cocoa

En mild peeling innehåller ren kakao och passar till alla tillstånd och hudtyper. Särskilt lämpad är den till en reaktiv hud som lider av akne eller rosacea, då kakao har lugnande, stärkande och kärlsammandragande egenskaper.

Passar:
Känslig, akne, reaktiv hud

Raspberry

En medel peeling som använder sig bland annat av hallonkärnor som synbart reducerar oönskat pigment och ger huden en jämn lyster. 

Raspberry Enzyme är perfekt att göra mellan Swich-behandlingar, tillsammans med Firming Peptide Mask för en åtstramande effekt. åtstramande effekt.

Passar:

Åldrad, uv skadad, pigmenterad hud

Zymase

Denna tuffa enzymblandning innehåller extra C-vitamin. Det passar en hudtyp som är förtjockad eller solskadad och är ett utmärkt alternativ till en kraftfull kemisk peel.

Passar:
Förtjockad, grov hy med försämrad cirkulation.