Swich

Ett vetenskapligt genombrott som hjälper till att förbättra mitokondriell funktion och återställer hudens ungdomliga utseende. SWiCH ™ Dermal Rejuvenation System ger hudvterapeuter en behandling som ger de resultat som kan uppnås med icke-kirurgiska peels.

Indikationer av hudtyp:
Åldrad, pigmenterad eller miljöskadad hud.

Egenskaper:

  • Baserat på en fysiologisk princip för att inducera det naturliga reparationssystemet i huden att bli aktiv.
  • Aktivering av reparationssystemet medför en återställning av både solskadadad hud & förändringar av huden åldrande. 
  • Hjälper att aktivera en reparation med minimal epidermal skada.
  • Till skillnad från de flesta syrabaserade behandlingar är SWiCH ™ -systemet ett ledningsystem. Den aktiva beståndsdelen sätter igång hudens egna reparation och restaurering.
  • Behandlingar kan upprepas med jämna mellanrum (var 28: e dag) utan risk för överbehandling.

Filosofin bakom SWiCH ™
I över 40 år har kemisk peeling praktiserats av läkare för att föryngra solskadad hud. Både inneboende och extrinsiska åldrande förändringar har varit föremål för många typer av hudfjällande behandlingar inklusive kemiska, mekaniska och termiska modaliteter. Den gemensamma tråden som förenar dessa metoder tillsammans är att huden kan läka sig själv när den skadas. Alla dessa metoder ger en viss grad av vävnadsförstöring, vilket uppmuntrar den naturliga reparationsprocessen i huden. Konsekvent skada på epidermis kan emellertid leda till allvarligare biverkningar. I ett dermalt system som redan är överbelastat skapar användningen av dessa medel en större efterfrågan på energiproduktion.

Med SWiCH ™ -systemet är det nu möjligt att uppnå reparation av huden utan att behöva inducera vävnadskador. Kroppens reparationssystem, inklusive det i huden, hålls alltid i ett klart tillstånd. Förstå vad som behövs för att utlösa systemet är nyckeln till SWiCH ™ Systemets effektivitet.

Något reparationssystem kräver en stor inmatning av energi. Biologiskt är detta i form av adenosintrifosfat eller ATP. Denna energikälla genereras av en naturlig cykel som en del av livsmedelsomsättningen. För att SWiCH ™ -systemet skall vara effektivt måste de aktiva ingredienserna tränga in i huden. Därefter måste reparationsmekanismen vara påslagen och den medföljande energin – precis som du vrider en ljusbrytare för att mata elektrisk energi till en lampa. De tre delarna av SWiCH ™ -systemet är (1) effektpenetration, (2) genererar energi och (3) sätter på reparationssystemet.

Kontraindikationer:
Allergi mot aspirin eller salicylater
Allergi mot citronsyra av något slag: apelsiner, citroner, grapefrukt etc
Den som är mycket allergisk
Gravid eller försöker bli gravid
Användning av Accutane inom ett år
Användning av antibiotika (aktuellt eller systemiskt)
Laseroperation under de senaste 12 veckorna
Användning av glykolsyra, Retin A eller Renova under de senaste 2 veckorna.
Kunder som vill göra SWiCH ™ -programmet måste avbryta användningen av Retin A, Renova och eventuella AHA-produkter före behandlingen. Riktlinjerna för användandet av Retin A eller retinol användning med SWiCH ™ beror på individuell hudtyp. Utför inte SWiCH ™ -behandlingar när kunden inte följer dessa riktlinjer, eller på någon kund med kompromitterad hud av någon typ. Utför inte SWiCH ™ behandlingar i minst tre månader efter ansiktslyftning 

Systemet innehåller:
Hydrerande Cleanser (4 oz)
EpiPrep (4 oz)
Cellulär SWiCH (2 oz)
Fraktion V (0,5 oz)
Liten penselborste
Vitamin Veil Cleanser (0,5 oz)

Vanliga frågor:
Är SWiCH ™ säkert att använda under graviditeten?

Din hudterapeut kommer att ha en lista över ingredienser för SWiCH ™. Vänligen kontakta din läkare för deras åsikt om vad som är bäst för dig och ditt barn. Även om det inte finns några kända kontraindikationer finns det heller inga data om effekten av SWiCH ™ vid graviditet. Vi tror på att vara på den säkra sidan och rekommenderar att man undviker så många kemikalier som möjligt under graviditeten.

Kan jag administrera SWiCH ™ behandlingen oftare än en per månad?

Vi rekommenderar inte det. Huden behöver tid för att bearbeta förändringarna och göra sig redo för en annan behandling. I vissa fall, såsom mycket fet, tjock hud, kan SWiCH ™ ges var tredje vecka.

Kan jag ersätta Epiprep för ett annat sätt att exfoliera?

Nej. Epiprepet är inte kategoriserat som en exfoliant. Det ”öppnar” huden för att acceptera och ta SWiCH ™ -lösningen djupt in i huden. SWiCH ™ -systemet säljs som en komplett uppsättning och behöver användas enligt anvisningar.

Jag har extra rengöring, EpiPrep och lösning efter 10 behandlingar. Kan jag beställa mer av ½ oz. Vitamin Veil och Fraction V?

Ja, vi säljer dem separat. Beroende på området som omfattas av varje behandling, hittar du att du ibland kan få tillräckligt med material för mer än 10 behandlingar.

Är det säkert och / eller fördelaktigt att använda SWiCH ™ på händer, armar och décolleté?

Ja, SWiCH ™ fungerar bra på händerna och underarmarna för åldersfläckar, missfärgningar och allmänna tecken på åldrande. Den är säker för användning på hals och dekolletage, även om den är generell det är känsligare än ansiktet och kunden kan få mer flagning och irritation. Kunden kommer att behöva extra hemvårdsprodukter. 

Anvisningarna säger att EpiPrep och SWiCH ™ -lösningen ska hållas på i 30 minuter. Kan jag skära den tiden ner till 20 minuter så jag kan schemalägga varje behandling i en timme? 

Den ideala tiden är 30 minuter varje steg. Om du måste minska tiden, ska den aldrig vara mindre än 20 minuter för optimala resultat, och aldrig längre än 30 minuter. 

Ibland känner jag mig som om jag missade en fläck när jag att applicerade lösningen SWiCH ™. Kan jag gå tillbaka och använda SWiCH ™ -lösningen igen? 

Nej, använd inte lösningen igen. När du börjar applicera, börja vid pannan och dra försiktigt applikatorn över pannan i ett stabilt men konsekvent tryck. Du vill flytta snabbt men inte så fort att du saknar stora områden. Lösningen kommer att blandas när den tränger igenom huden. Oroa dig inte om applikationen inte var perfekt. 

Behöver behandlingarna stannas vid någon tidpunkt? 

Så länge huden fortsätter att förbättras och det är i gott skick, kan SWiCH ™ -behandlingarna fortsätta på obestämd tid. Alla behandlingar vid någon punkt verkar nå en platå. Om klienten upplever en stillastående pågår och ibland tar en paus och fortsätter med en serie med vanliga ansiktsbehandlingar i några månader kommer huden att kunna förnyas. Att gå tillbaka till en serie av SWiCH ™ senare kommer att ge märkbara resultat igen. 

Mina kunder vill fortsätta använda Fraction V efter de rekommenderade 2-3 dagarna efter SWiCH ™. Är detta fördelaktigt och ska jag sälja dem extra Fraction V? 

Detta är en vanlig förfrågan och fraktion V kan användas så ofta som önskat.

Behöver kunden stoppa alla glykolsyraprodukter före SWiCH ™? 

Absolut. Vi rekommenderar inte att blanda andra produktlinjer (särskilt glykolsyra) när kunden har SWiCH ™ -behandlingar. 

Kan jag ge mikrodermabrasionsbehandlingar mellan SWiCH ™ behandlingar? 

Vi rekommenderar inte det. Vi rekommenderar starkt Circadia Cocoa Enzyme behandling 5-10 dagar efter SWiCH ™. Om du känner att du behöver ge en mikrodermabrasionsbehandling mellan SWiCH ™ -behandlingar, vänta 2 veckor efter SWiCH ™ och ge bara ett ljuspass av mikrodermabrasionen. 

Kan jag kombinera LED-behandlingar med SWiCH ™? 

Ja, men inte samma dag. Kontakta din hudterapeut för detaljer.

Kan jag fortfarande ge SWiCH ™ till någon som glömmer att sluta använda sin A-vitamin innan de planeras? 

Det rekommenderas inte. Huden kommer att reagera annorlunda och det kan orsaka onödig inflammation och irritation. Det är mycket säkrare att omplanera avtalet minst en vecka senare och stoppa all användning av A-vitamin. 

Är det säkert att ge SWiCH ™ -behandling till en klient som har områden med torr hud?

För bästa resultat från SWiCH ™ ska huden inte ha torra fläckar eller områden som kan vara oroande för dig. Använd det mötet för att ge klienten en lugnande, hydratiserande ansiktsbehandling och omplanera SWiCH för nästa gång. Du kanske vill ha kunden att använda Circadia’s Moisture on Demand för att fylla på torra områden. 

Kommer SWiCH ™ att hjälpa akne? 

SWiCH är en anti-aging behandling. Det finns bättre val för akne, såsom kakaosymbolanvändningen med syrgasreaktionen. Hudtypen och graden av akne bestämmer vilken behandling som är bäst för varje enskilt tillstånd. 

Kommer SWiCH ™ att hjälpa mot pigmenteringar? 

Ja det kommer det. Klienten ska ges White Veil Brightener två veckor före den första SWiCH ™ behandlingen. Den ska användas dagligen tillsammans med C-vitamin Reversal Serum och Light Day Sunscreen Broad Spectrum SPF-37 under hela behandlingen med SWiCH ™ -behandlingarna. 

Min klient återvände från semester med en blekande solbränna och jag gav henne en SWiCH ™ behandling. Klienten ville hjälpa till att reparera skador som orsakas av solen. Jag tänkte eftersom solbränningen var blekande och hon var inte i solen för några dagar, det var säkert att göra en SWiCH ™ -behandling. Klienten bröt strax ut i små stötar och blev mycket irriterad. Vad hände? 

Trots att hennes hud inte var röd eller solbränd, skadades den nyligen från solen. En solbränna är huden som svarar på skada. Huden försökte fortfarande läka sig från solen och SWiCH ™ var helt enkelt för mycket för tidigt. Klienten behöver låta huden läka, skydda från solen hela tiden, använd inte något aggressivt hemma och återvända till dig om 4 veckor. 

Kan jag ge SWiCH ™ till en 28-årig med bra hud, men bekymrad över åldrande? 

Det är bäst att vänta tills hon är minst 30-35 år gammal för att börja SWiCH ™ -behandlingarna. Hon kommer att dra nytta av hemvårdsprodukter som Circadia Nighttime Repair, C-vitamin Reversal Serum, Light Day Sunscreen Broad Spectrum SPF-37. Alfa / Beta eller mjölksyraskalan kan administreras, efterbehandling med grön eller röd temaske. 

Kan jag ge ”mikroström” behandlingar i kombination med SWiCH ™? 

SWiCH ™ har inte testats i kombination med mikroströmmaskiner. Vi kan inte ge dig några specifika riktlinjer eller protokoll. Vi känner att huden behöver en hel månad för att förnya och reparera efter en SWiCH-behandling. Om du känner att du kan ge ökade fördelar genom att kombinera de två, vänta minst 10-14 dagar efter att SWiCH ™ gav en mikroströmbehandling. Ge inte en mikroströmbehandling omedelbart före eller efter en behandling med SWiCH ™.

Hur bestämmer jag vilken behandling som ska ge min klient Oxygen Rx eller SWiCH ™?

SWiCH ™ är en anti-aging hudföryngring behandling. Alla som är intresserade av att behålla ungdomlig, frisk hud, reparera solskador, förbättra fina linjer och rynkor, och förbättra hudens övergripande integritet är en bra kandidat för SWiCH ™.

Oxygen Rx-behandlingen är utmärkt för behandling av akne, lätta och ljusare hud och för behandling av rosacea. Oxygen Rx-behandlingen kan ges så ofta som en gång i veckan. SWiCH-behandlingarna ska ges en gång i månaden. Den tekniska guide för Circadia ger dig ytterligare information om fördelar och kontraindikationer för både SWiCH ™ och Oxygen Rx Treatment.