Swich

Switch är den perfekta behandlingen på den kund som inte vill eller kan göra en kemiskt peel som resulterar i konvalecenstid och fjällning
Switch hjälper till att förbättra den mitokondriella funktionen, ökar ATP syntesen och återställer hudens ungdomliga utseende genom att öka cellens energinivåer. Behandlingen kan göras året om då den inte ger någon ökad solkänslighet.

I över 40 år har kemisk peeling praktiserats av läkare och hudterapeuter för att föryngra solskadad och förtids åldrad  hud genom att skapa en skada på ytan och på så sätt trigga igång en läkning och ökad cellförnyelse. Med traditionella kemiska peels kommer risk för biverkningar, konvalescents tid , obehag och risk att överbelasta huden.
Med SWiCH ™ -systemet är det nu möjligt att uppnå reparation av huden utan att behöva först skapa en skada genom att ge energi till citronsyra cykeln i cellen.

  • Baserat på en fysiologisk princip för att aktivera det naturliga reparationssystemet i huden.
  • Aktivering av reparationssystemet medför en återställning av både solskadadad och åldrad hud.
  • Hjälper att aktivera en reparation med minimal epidermal skada.
  • Till skillnad från de flesta syrabaserade behandlingar är SWiCH ™ – en behandling som sätter igång hudens egna reparation.
  • Behandlingar kan upprepas med jämna mellanrum (var 28: e dag) utan risk för överbehandling.

Kontraindikationer:

Allergi mot aspirin eller salicylater
Allergi mot citronsyra av något slag: apelsiner, citroner, grapefrukt etc
Gravid eller försöker bli gravid
Användning av Isotretioner inom ett år
Användning av antibiotika.
Laseroperation under de senaste 12 veckorna
Användning av glykolsyra, Retin A eller Renova under de senaste 2 veckorna.
Kunder som vill göra SWiCH ™ -programmet måste avbryta användningen av Retin A, Renova och eventuella AHA-produkter före behandlingen. Riktlinjerna för användandet av Retin A eller retinol användning med SWiCH ™ beror på individuell hudtyp. Utför inte SWiCH ™ -behandlingar när kunden inte följer dessa riktlinjer, eller på någon kund med kompromitterad hud av någon typ. Utför inte SWiCH ™ behandlingar i minst tre månader efter ansiktslyftning 

Systemet innehåller:
Hydrerande Cleanser 
EpiPrep 
Cellulär SWiCH 
Fraktion V 
Liten penselborste
Vitamin Veil Cleanser

Vanliga frågor:

Är SWiCH ™ säkert att använda under graviditet?

Din hudterapeut kommer att ha en lista över ingredienser för SWiCH ™. Vänligen kontakta din läkare för deras åsikt om vad som är bäst för dig och ditt barn. Även om det inte finns några kända kontraindikationer finns det heller inga data om effekten av SWiCH ™ vid graviditet. Vi tror på att vara på den säkra sidan och rekommenderar att man undviker så många kemikalier som möjligt under graviditeten.

Kan jag utföra SWiCH ™ behandlingen oftare än en gång per månad?

Vi rekommenderar inte det. Huden behöver tid för att återhämta sig och göra sig redo för nästa behandling.

Kan jag ersätta Epiprep för ett annat sätt att exfoliera?

Nej, Epiprep är inte kategoriserat som en exfoliering . Det skapar små kanaler i huden för att absorbera lösningen. SWiCH ™ -systemet säljs som en komplett uppsättning och behöver användas enligt anvisningar.

Jag har extra rengöring, EpiPrep och lösning efter 10 behandlingar. Kan jag beställa mer av 15 ml Vitamin Veil och Fraction V?

Ja, vi säljer dem separat. Beroende på det behandlande områdets storlek blir det ofta produkt över.

Är det säkert och / eller fördelaktigt att använda SWiCH ™ på händer, armar och décolleté?

Ja, SWiCH ™ fungerar bra på händerna och underarmarna för åldersfläckar, missfärgningar och allmänna tecken på åldrande. Den är säker för användning på hals och dekolletage, även om det generellt är känsligare områden  och kunden kan få mer flagning och irritation. 

Anvisningarna säger att EpiPrep och SWiCH ™ -lösningen ska ligga på i 30 minuter. Kan jag skära ner den tiden ner till 20 minuter ? 

Den ideala tiden är 30 minuter varje steg. Om du måste minska tiden, ska den aldrig vara mindre än 20 minuter för optimala resultat, och aldrig längre än 30 minuter. 

Om jag känner att om jag missade en fläck när jag att applicerade lösningen SWiCH ™. Kan jag gå tillbaka och använda SWiCH ™ -lösningen igen? 

Nej, använd inte lösningen igen. När du börjar applicera, börja vid pannan och dra försiktigt penseln över pannan ner mot hakan.  Lösningen kommer att blandas när den tränger igenom huden. Oroa dig inte om applikationen inte blev perfekt. 

Behöver behandlingarna avbrytas vid något tillfälle? 

Så länge huden fortsätter att förbättras och är i gott skick, kan SWiCH ™ -behandlingarna fortsätta på obestämd tid. Alla behandlingar vid någon tidpunkt verkar når en platå. Om klienten inte upplever någon förbättring under en tid ta då  en paus och fortsätter med en serie med vanliga ansiktsbehandlingar i några månader När du sedan går tillbaka till en serie av SWiCH ™  kommer det att ge märkbara resultat igen. 

Mina kunder vill fortsätta använda Fraction V efter de rekommenderade 2-3 dagarna efter SWiCH ™. Är detta fördelaktigt och ska jag sälja dem extra Fraction V? 

Detta är en vanlig förfrågan och fraktion V kan användas så ofta som önskat.

Behöver kunden stoppa alla glykolsyraprodukter före SWiCH ™? 

Absolut. Vi rekommenderar inte att blanda andra produktlinjer (särskilt glykolsyra) när kunden får SWiCH ™ -behandlingar. 

Kan jag ge mikrodermabrasionsbehandlingar mellan SWiCH ™ behandlingar? 

Vi rekommenderar inte det. Vi rekommenderar  Circadias Cocoa Enzyme behandling 5-10 dagar efter SWiCH 

Kan jag kombinera LED-behandlingar med SWiCH ™? 

Ja, men inte samma dag. 

Kan jag fortfarande ge SWiCH ™ till någon som fortsätter att använda sin A-vitamin innan de planeras? 

Det rekommenderas inte. Huden kommer att reagera annorlunda och det kan orsaka onödig inflammation och irritation. Det är mycket säkrare att boka om behandlingen

Är det säkert att ge SWiCH ™ -behandling till en klient som har områden med torra fläckar?

För bästa resultat från SWiCH ™ ska huden inte ha torra fläckar eller områden som kan vara oroande för dig. Använd då det besöket för att ge kunden en lugnande, återfuktande ansiktsbehandling och boka in  SWiCH för nästa gång. 

Kommer SWiCH ™ att hjälpa akne? 

SWiCH är en anti-aging behandling. Det finns bättre val för akne, såsom Cocoa enszyme  med Oxygen behandlingen. 

Kommer SWiCH ™ att hjälpa mot pigmenteringar? 

Ja det kommer det. Klienten kan börja användaWhite Veil Brightener två veckor före den första SWiCH ™ behandlingen. Den ska användas dagligen tillsammans med C-vitamin Reversal Serum och Light Day Sunscreen Broad Spectrum SPF-37 under hela behandlingen med SWiCH ™ -behandlingarna. 

Kan jag ge SWiCH ™ till en 28-årig med bra hud, men bekymrad över åldrande? 

Det är bäst att vänta tills hon är minst 30-35 år gammal för att börja SWiCH ™ -behandlingarna. 

Hur bestämmer jag vilken behandling som ska ge min klient Oxygen Rx eller SWiCH ™?

SWiCH ™ är en anti-aging hudföryngring behandling. Alla som är intresserade av att behålla ungdomlig, frisk hud, reparera solskador, förbättra fina linjer och rynkor, och förbättra hudens övergripande integritet är en bra kandidat för SWiCH ™.

Oxygen Rx-behandlingen är utmärkt för behandling av akne, blossande och känslig hud och för behandling av rosacea. Oxygen Rx-behandlingen kan ges så ofta som en gång i veckan. SWiCH-behandlingarna ska ges en gång i månaden.